Skip to main content

Wij hechten een grote waarde aan:

Gemeenschap & Partnerschappen
Oprecht persoonlijk contact zien wij als een essentiële verbindingsstuk waar wij ons op kunnen excelleren! Wij stoppen dan ook veel tijd in de gemeenschap waarin wij onze diensten al jaren met volle tevredenheid aanbieden. Bij ons staat de klant altijd centraal, omdat wij ervan overtuigd zijn dat de fundering voor een goede samenwerking begint met waardevolle persoonlijke service en verbinding.
Teamwork
Prima beveiliging zorgt ervoor dat er een team wordt neergezet dat echt past bij de organisatie. Dit betekent dat wij er zorg voor dragen dat een beveiliger echt een aanwinst zal zijn voor de organisatie in plaats van een onnodige kostenpost. Wij stoppen veel tijd in het selectieproces om te kunnen waarborgen dat de juiste beveiligers in uw flexibele behoeftes kunnen voorzien. Wij weten uit ervaring dat het bieden van goede beveiliging begint met het selecteren van de juiste mensen voor de juiste job. Om dit voor elkaar te krijgen dragen wij er bij Prima beveiliging altijd zorg voor dat de juiste beveiliger met de juiste specifieke mix van vaardigheden en karakter eigenschappen op de klus worden neergezet.
Integriteit
In alle facetten van onze bedrijfsvoering zullen onze acties consistent blijven. We winnen al jaren het vertrouwen van onze klanten door strikt aan onze beloftes te houden, waarin eerlijkheid en integriteit een integrale fundering is richting onze opdrachtgevers, onze medewerkers en de gemeenschap.
Persoonlijke groei
Prima beveiliging is door de jaren heen uitgegroeid tot een serieuze speler in de beveiligingsmarkt. Dit zou uiteraard niet mogelijk geweest zijn zonder onze Prima beveiligers. Vandaar dat wij er altijd zorg voor dragen dat deze helden zich vakinhoudelijk verder kunnen ontwikkelen binnen onze groeiende organisatie. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn. Daarom bieden wij een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden conform CAO particuliere beveiligers.

Om dit te waarborgen werken wij uitsluitend met beveiligers die met zorg zijn aangenomen en beschikken over de juiste gecertificeerde diploma’s met een uitstekende staat van dienst. Elke werknemer van Prima beveiliging is zorgvuldig op de hoogte gebracht van onze visie, missie en waarden zodoende dat deze op een duidelijke, consistente en transparante wijze kunnen worden overgedragen naar onze opdrachtgevers en diens bezoekers.

De juiste mensen

Wij weten uit ervaring dat het bieden van goede beveiliging begint met het selecteren van de juiste mensen voor de juiste job. Om dit voor elkaar te krijgen dragen wij er bij Prima beveiliging altijd zorg voor dat de juiste beveiliger met de juiste specifieke mix van vaardigheden en karakter eigenschappen op de juiste klus wordt neergezet.