Skip to main content

Prima beveiliging is een beveiligingsbedrijf met een breed pakket aan professionele diensten en opleidingen.

Door onze jarenlange ervaring in de beveiliging en onze ruime poel met gecertificeerd personeel, zijn we al snel uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie die actief is in o.a. receptiediensten, horeca-, evenementen-, bouw-, hotel- en objectbeveiliging.

Amsterdam is nog steeds onze thuishaven van waaruit we opereren. Inmiddels  bieden we ook onze beveiligingsdiensten aan door heel Noord- Holland, Flevoland, Utrecht, Gooi- en Vechtstreek en een groot gedeelte van Zuid-Holland.

 

Begripvol, Vakkundig en doeltreffend

Wij houden vast aan onze principes en dat betekent dat wij en onze beveiligers zich te allen tijden houden aan de verwachtingen en afspraken van onze opdrachtgevers. Samen met u zorgen wij ervoor dat het beveiligingsplaatje klopt en past bij uw organisatie. Maatwerk, begripvol, vakkundig en doeltreffend met beveiligers die strak werken volgens vaste protocollen en een uitstekende staat van dienst hebben.

We horen het graag

Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag. Wij zijn 7 dagen per week per mail of telefonisch bereikbaar.  Via onze contact pagina kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze offerte pagina. Wij streven ernaar om binnen een dag te reageren.

Onze professie, uw veiligheid 

Onze professie, uw veiligheid 

Onze professie, uw veiligheid 

Onze professie, uw veiligheid 

Onze professie, uw veiligheid 

Onze professie, uw veiligheid